Produsele mele preferate de make-up (1)

Pentru că în sondajele de pe Instagram a trebuit să alegeți despre ce vreți să fie acest articol , am ales să scriu despre ce ați votat marea majoritate. Următorul va fi despre celelalte produse ca să fie toată lumea mulțumită .

1. Fonduri de ten . De când am realizat că sunt pasionată de machiaj și până în prezent am încercat muuulte fonduri de ten . Pentru machiajele de zi cu zi le folosesc pe cele de la Giordani (Oriflame) , iar pentru cliente sau evenimente la care am nevoie de o rezistență mai mare a fondului de ten optez pentru Atelier Paris . Prefer acoperirea medie pentru că nu vreau sa obțin acel aspect de mască și nici nu vreau să îmi încarc inutil porii . Ambele sunt ușor de aplicat și rezistă foarte bine la transpirație și uleiuri. Încă un lucru care trebuie menționat este că nu îmi apar coșulețe de la ele (am tenul normal , puțin gras în zona T).

Atelier Paris și Giordani Gold

2. Palete de farduri . Acesta este un subiect mai “sensibil” pentru că îmi plac forte multe palete , dar a trebuit să aleg doar câteva pentru a nu umple aceste rânduri doar cu nume . Am făcut un top 3 din care fac parte paletele de la Make-up Revolution (în special gama Flawless ) , Grand Palete de la M.U.P. si paleta de la Urban Decay , Basic nudes . Îmi plac mult culorile vii , dar in general mă machiez cu nude-uri pentru că sunt mai ușor de purtat și sunt Ok pentru fiecare moment al zilei . Ce paradox , nu? Toate paletele menționate au culori pigmentate și ușor de aplicat , deci nu o să vă facă probleme dacă decideți să le cumpărați .

Make-up Revolution , Urban Decay și M.U.P.

3. Rujuri . Mă declar cel mai mare fan al rujurilor de orice fel : mate , cremoase sau cu finisaj lucios . Am așteptări diferite de la fiecare : cel mat trebuie să rămână mat până la sfârșit , să nu devină lipicios și să nu îmi usuce foarte tare buzele ; cel cremos trebuie să arate frumos pe buze , să hidrateze și să aibă o textură catifelată ; cele cu finisaj lucios trebuie să rămână pe buze măcar până la următorul retuș (adică să nu îmi rămână pe ceașca de cafea imediat după ce l-am aplicat și să se întindă peste tot). Acestea fiind spuse ,am ales câteva din fiecare categorie : două rujuri mate , unul de la Oriflame și unul de la Focallure , două rujuri cremoase de la MAC și unul de la Revlon, dar și unul cu finisaj lucios de la Chanel.

4. Iluminator. Pot spune că ador iluminatorul și consider că oferă acel efect wow unui machiaj . Ca să nu consum litere degeaba , trec direct la subiect . Preferatul meu este cel de la Seventeen (este ca o pudra , nici foarte strălucitor , dar nici nu trece neobservat) . Mai folosesc și paleta aceasta de la Make-up Revolution când vreau un look mai glam sau iluminatorul tip “jeleu” tot de la această firmă.

5. Rimel . Oh , cui nu-i plac genele lungi și dese ? Și de la rimel am așteptări ( să ofere volum , să nu lipească firele între ele , să nu curgă la prima lacrimă), de aceea am ales să folosesc și o bază pentru gene înainte de rimel pentru ca efectul să fie cel dorit . Pentru machiajele de zi cu zi folosesc produse mai ieftine dacă pot să le spun așa , iar pentru evenimente îl folosesc pe cel de la Radiant (varianta rezistentă la apa ).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s