Ohvăz

Pentru început vreau să vă spun câteva cuvinte despre alimentația sănătoasă , mai exact despre beneficiile ovăzului . Știați că fulgii de ovăz sunt o sursă bogată de fibre și au conținut ridicat de vitamine , minerale și antioxidanți? Totodată , fulgii de ovăz conțin calciu, potasiu, vitamina B3 și vitamina B6 .

Fulgii de ovăz au nenumărate beneficii pentru organism , printre care : susțin menținerea sănătății tractului digestiv, sunt utili în curele de slăbire , protejează pielea ,scad nivelul de colesterol , întăresc sistemul imunitar , reduc stresul oxidativ , cresc nivelul de energie și multe altele.

În urmă cu câteva zile am primit un colețel de la Ohvăz cu Lapte în care am găsit niște bunătăți ideale pentru un stil de viață sănătos. Pe mine m-au uimit : lista de ingrediente de pe fiecare produs (mai natural decât atât nu cred că se poate) , condițiile de livrare (temperatura specifică) , termenul mic de valabilitate (după cum bine știm cu toții , produsele alimentare „home made” nu țin mai mult de câteva zile , dar totuși unele firme oferă un termen de valabilitate de necrezut ) și gustul minunat oferit. Am avut ocazia să mă răsfăț cu limonadă (nu cu zahar , cu miere românească !! ) , biscuiți de ovăz ( fără toate chimicalele posibile) , clătite , ovăz cu lapte de migdale și budincă de chia .

Tot ce am primit !

A fost o experienta frumoasă din care am înțeles că încă mai există producători care ne oferă servicii de calitate. Aceste produse pot fi servite ca mic dejun sau gustare , fiind echilibrate și sățioasa . Nu conțin zahăr sau arome , iar numărul de kcal este destul de mic. Vă recomand cu drag aceste produse și mă bucur că am putut să le gust și să vă spun părerea mea despre ele !

O să vă las aici un link pentru a vă putea face poftă de ohvăz pentru că postările lor provoacă poftă :Instagram https://www.instagram.com/ohvaz_ro/ .

Vă mulțumesc pentru timpul acordat ! Un share m-ar ajuta foarte mult .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s