Cosmetice naturale

Fiindcă vreau să am mereu grijă de mine și de pielea mea încerc să folosesc produse cât mai naturale și cât mai puțin nocive pentru organism și mediul înconjurător. Da , da , prima casa este corpul nostru și cea de-a doua este mediul în care trăim, deci trebuie să avem grijă de ambele. Cei de la @narah.cosmetice.naturale mi-au venit în ajutor cu câteva produse foarte , foarte faine.

O să încep cu pigmenții pentru machiaj pentru că I love my job . Doi pigmenți minerali foarte frumoși, din gama ZENZ Organic Products ( Mineral Make-up 100% Pure Minerals) , nuanțele 56 Daisy și 59 Celeste. Sunt foarte pigmentați , ușor de aplicat și au o textură fină pe care pur și simplu o ador. Nu m-am putut abține și ,chiar dacă eram racită și mă simțeam groaznic ,a doua zi după ce i-am primit am realizat un make-up cu ei pentru a-mi face ziua mai frumoasă.

Acesta este machiajul de care va spuneam .

Pentru că demachierea este un pas atât de important în rutina noastră de skin care , am primit și un lapte de curățare pentru piele sensibilă ,Freistil Sensitiv din gama I+M Naturkosmetik Berlin. Este un demachiant vegan , cruelty free , cu ingrediente naturale și fără parfum. Pot spune că am îndepărtat destul de usor urmele de machiaj că m-am bucurat de un ten curat , fără roșeață , uscăciune sau iritații .

Demachiantul și pigmenții .

Următorul produs care a venit fix când trebuia a fost uleiul organic pentru păr și piele Pure NO. 97 (fiindcă mi se terminase uleiul de păr și chiar aveam nevoie de unul nou). Eu am avut parul decolorat șu vopsit timp de aproximativ 3 ani , timp în care am folosit și palaca de păr sau ondulatorul. Vă imaginați cât de deteriorate erau lungimile ,nu? Ei , în urmă cu un an și câteva luni am decis să am mai multă grijă de părul meu și să nu îl mai vopsesc . Cu toate că am redus și utilizarea căldurii , încă mai are nevoie de timp până va fi 100% sănătos . Cu acest ulei îmi hidratez vârfurile despicate și îmi mai netezesc firele care nu vor să stea la locul lor. Contine ulei de avocado organic presat la rece , ulei din sâmburi de caise și ulei de migdale, care sunt bogate în vitamine și minerale .

Uleiul pentru păr și piele.

Dacă tot vorbim despre păr , am testat șamponul și balsamul tot din această gamă .Încă de la prima utilizare m-am bucurat de un păr mătăsos și ușor de pieptănat . Sunt potrivite pentru părul delicat și scalp sensibil , deci a fost un adevărat răsfăț.

Sper că v-a plăcut acest articol și vă aștept să le citiți și pe restul ! Eu cu siguranță voi mai încerca și alte produse din aceste game. Accesând acest link puteti lua legatura cu cei care distribuie aceste produse minunate și multe altele : https://www.instagram.com/narah.cosmetice.naturale/ .

❤️

Vă mulțumesc pentru timpul acordat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s