Perioada rece și hăinuțele preferate

Dragele mele , astăzi vreau să vă vorbesc despre niște hăinuțe dragi mie , atât de comode și de pufoase , călduroase și perfecte pentru această perioadă rece (care ar trebui să fie și mai rece , completată de un decor alb , de vis , dar se pare că zăpada se mai lasă așteptată).

Ca fiecare dintre femei , mereu am evitat hăinuțele cozy , preferând sa port ceva mai elegant sau care să mă facă să mă simt frumoasă. De când bebe Dari e prezentă în burtică , percepțiile mele asupra hainelor s-au schimbat complet . Acum , după atâtea luni în care am purtat doar piese comode , nu cred că aș mai putea renunța la ele .

Cu câteva săptămâni în urmă , mi-am ales de pe site-ul http://www.lady-line.ro/ o pijama pufoasa , Sweet Dreams , căreia îi zic “ursuleț”. Este formată din două piese , mai exact pantaloni lungi și bluză. Toate serile răcoroase petrecute în fața televizorului cu o cană de ceai fierbinte în mână au fost “asistate” de pijamaua mea de ursuleț . Când am deschis coletul , m-am bucurat ca un copil pentru ca bluzița avea și urechiușe , iar materialul se simțea minunat , atât de moale și de plăcut ( vreau sa va spun ca a rămas la fel de moale și pufos după fiecare spălare).

Tot de pe site-ul Lady Line am și o pereche de papucei de casă groși , cu blăniță , tip ciorapi. Sunt atât de drăguți încât i-aș purta mereu , dar din păcate nu pot . Tematica de sărbătoare își face simțită prezența pana și pe papucii de casa pentru ca , da , cine nu iubește sărbătorile de iarna ?! Sunt foarte comozi și călduroși , îi găsiți în diverse culori și cu multe modele simpatice . Eu nu mai văd iarna fără ai mei și sigur îmi voi lua și o pereche mai puțin craciunistică.

Era sa uit , dar mai am încă ceva super dragut de pe acest site , mai exact o pereche de șosete cu fundița la spate . Atât de interesantă mi s-a părut ideea asta ! Dintr-o pereche de șosetuțe banale , au devenit ceva frumos și diferit prin adăugarea acelei fundițe cu sclipici . Se așeaza foarte frumos pe picior și sunt foarte comode .

Experiența mea cu acest site a fost una plăcută pentru ca mi s-a răspuns la toate întrebările pe care le-am avut , calitatea produselor a fost cea dorita , livrarea s-a făcut foarte repede , iar produsele arată exact ca în poze . Pe lângă seriozitatea de care au dat dovadă , au o gamă largă de produse , chiar și hăinuțe pentru gravide . Vi-i recomand cu mare drag !

O să vă las aici link către pagina lor de Instagram și către site . Sunt sigură că veți găsi ceva frumos și pentru voi sau pentru cei dragi !

https://instagram.com/lady_line.ro?igshid=13bq1mtq3f16q

https://www.lady-line.ro/

Mulțumesc pentru timpul acordat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s