Purina One Bifensis

Provocarea de trei săptămâni de la Purina One și Buzz Store a fost ca un ospăț pentru pisicul meu . După cum ați observat din postările mele , în urma cu ceva timp am primit kit-ul pentru testare de la Purina One în care am găsit atât hrana umeda , cât și uscata pentru pisici și un bol în care să îi pun mesele .

Toate aceste bunătăți pentru pisici

La început nu eram sigura ca Negrut va accepta aceasta mâncare pentru pisici , dar încă de la primul pliculeț de hrană umeda am știut ce le adoră . Granulele uscate le cerșește după festinul cu pui sau ton , cu fața aceea de pisică tristă care nu a mâncat de o săptămână , chiar dacă el are deja burtica plină .

Fiind o pisica de talie mică , abia acum termina toată mâncarea , după aproximativ 5 săptămâni . Am observat îmbunătățirile promise , mai exact nivelul crescut de energie ( toată ziua vrea sa se joace ) , digestia mai sănătoasă și blănița strălucitoare . El este un pisic atât de scump , încât atunci când vine de afara se uita cu ochișori mari după bolul sau de la Purina . Chiar dacă știu ca a mâncat , nu-l pot refuza și ii mai dau ceva bun .

Mă bucur că am putut participa la aceasta campanie și ca am putut să îmi rasfat animăluțul de sărbători . O sa va las aici link-uri care duc direct la aceste bunatati pentru pisici .

https://www.zooplus.ro/shop/pisici/hrana_uscata_pisici/purina_one/adult/408313

https://www.zooplus.ro/shop/pisici/hrana_umeda_pisici/purina_one/nevoi_speciale/408316

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s