Înainte de toate , iubește-te pe tine , apoi fii fericit !

Dragii mei , vă invit să citiți un articol din suflet , câteva rânduri care sper să vă ajute și să vă placă .

De multe ori suntem nemulțumiți de persoanele din jurul nostru , dar cel mai des suntem dezamăgiți de noi înșine . Ne găsim nenumărate defecte , ne încărcăm cu energie negativă și parcă facem tot posibilul să nu fim fericiți .

Chiar dacă viața nu e întocmai “roz” ca în poveștile în care “trăim fericiți până la adânci bătrâneți” , noi trebuie să ne bucurăm de fiecare moment . Și ce dacă astăzi am avut o zi proastă la liceu sau la muncă ? Și ce dacă nu arătăm ca modelele din reviste ? Și ce dacă nu avem mașini de lux și vacanțe pe insule exotice ? Dragii mei , fiți fericiți cu ce aveți și bucurați-vă în fiecare clipă ! Haideți să vedem doar partea plină a paharului , să vedem doar binele și să fim cât mai buni .

Cum reușim să facem asta ? În primul rând , trebuie să ne iubim pe noi înșine . Trebuie să ne oprim din a cauta scuze și reproșuri și să ne acceptăm defectele pentru că – DA – nimeni nu e perfect . Mai apoi , asumă-ți trecutul și prezentul pentru că viitorul stă în mâinile tale ! Cu cât ești mai fericit astăzi , cu atât va fi mai bună ziua ta de mâine . Uită lucrurile care îți fac rău și umple-ți viața cu fericire și iubire . Ieși în oraș , petrece timp cu oameni de calitate , citește o carte bună , ai grija de tine și de sufletul tău !

Pe lângă toate aceste “sarcini” pe care trebuie să le îndeplinești , ar mai trebui să devii prioritatea ta . Nu îți lăsa fericirea în mâinile altora pentru că , mai devreme sau mai târziu , vei fi rănit/dezamăgit . Iubește-te pe tine , fii fericit cu tine însuți și fă tot posibilul ca fericirea să nu lipsească din viața ta . Lucrurile mărunte de pot face să zâmbești , nu ai nevoie nevoie de nimic mai mult decât de timp pentru a observa și a înțelege .

Bucură-te , trăiește și iubește ! Ăsta e secretul fericirii .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s