Ce mi-am luat de data aceasta de pe Femme Luxe ?

În luna Februarie am plasat încă o comandă la Femme Luxe Uk , de data aceasta cu 5 articole . Comanda a ajuns destul de repede ( 7 zile lucrătoare ) , la fel ca cea din Ianuarie . Hăinuțele au o calitate destul de bună și îmi plac tare mult .

Primul articol pe care vreau să vi-l arăt este un pulover lung , pana deasupra gleznei , gros și călduros . E super drăguț și cel mai probabil îl voi purta anul viitor pentru că iarna asta încă nu și-a făcut apariția la noi . Mărimea este S-M ( uk 8-10) , iar eu port XS-S , deci e cam oversize , dar îmi place destul de mult .


Cream High Neck Knitted Side Split Jumper Dress

Mi-am luat și o super rochie neagră care îmi vine perfect . Este mărimea S ( 8 uk) și se asează foarte frumos pe corp . O găsiți în diferite culori , dar mie îmi place mult varianta neagră . Totodată , puteți arunca o privire la categoria Corset Dress pentru că au o mulțime de rochii foarte frumoase și accesibile ca și preț .

Black Belted Bodycon Midi Wrap Dress

La capitolul pantaloni , am aruncat o privire in categoria Jeans și am găsit doua perechi de blugi foarte faine . Din nou , am ales mărimea S și chiar se potrivește . Prima pereche e cu talie înaltă și un cordon în talie care ține loc de curea .

Blue High Waist Paper Bag Skinny

Cea de-a doua pereche este de un albastru mai închis și cu o ușoară “ruptura” în zona genunchiului . Aceștia îmi sunt puțin lungi , dar nu ar fi asta o problema .


Dark Wash Ripped High Waist Skinny Jeans

Ultimul articol este din categoria Trousers , o pereche de pantaloni puțin mai diferiți față de ce port eu de obicei . Spre surprinderea mea , chiar îmi plac , se așează foarte fain și sigur îmi voi mai lua o pereche .

Black Cargo Slim Fit Trouser Sunny

Site-ul acesta îmi provoacă un fel de dependență și după fiecare comanda știu ce îmi voi cumpăra data viitoare . Sigur , categoria Black Lace Bodysuit e în fruntea următoarelor achiziții . Sper ca v-a plăcut articolul meu și ca v-am inspirat pentru zilele de shopping . Revin în Martie cu un nou articol despre Femme Luxe .

Vă pup !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s