Produse speciale pentru parul creț și ondulat

Am printre cititoarele mele fete cu parul creț sau ondulat ? Am testat niște produse speciale pentru așa ceva , atât pentru îngrijire cât și pentru styling . Va invit să citiți mai mult .

Zulufița – produse pentru par creț

Când nu am de gând sa îmi îndrept parul cu placa și îmi doresc sa am niște bucle frumoase , lejere , naturale , folosesc cele patru produse de la Jessicurl pe care le găsiți la Zulufița Shop . Eu folosesc din aceasta gamă șamponul , balsamul și doua soluții de styling .

Rockin’ Ringlets’ styling potion

Înainte de a-mi veni în ajutor “zulufița” nu îmi plăcea parul meu natural . Fiind foarte lung , nu se mai încrețește ca la început , dar nici produsele pe care le foloseam nu ma ajutau sa obțin niște bucle frumoase . După ce am primit mai multe sfaturi și mi-am aflat și porozitatea firului meu de par (găsiți pe blog-ul lor un articol pentru a afla ușor ce porozitate are parul vostru ) am așteptat cu nerăbdare produsele care îmi promiteau un par de zână bună .

Hair Cleansing Cream

Odată ce au ajuns la mine , le-am și testat . Acum sa va povestesc despre ele . Șamponul este mai mult o crema , Hair Cleansing Cream , nu face spuma multă , dar curăță în profunzime și are un miros plăcut . După cum știți , eu îmi șamponeaz parul de doua ori și procedez la fel și cu acest produs . Balsamul Too Shea – Jessicurl îmi descâlcește parul foarte repede și îl hidratează , lăsând-ul moale .

Too Shea ! Extra Moisturizing conditioner

După ce îl usuc ușor cu prosopul , urmează partea de styling . Îmi răsfăț parul cu puțin din fiecare : soluția pentru par cret Confident Coils – Jessicurl și solutia pentru par cret Rockin’ Ringlets – Jessicurl . Pana când se usucă , parul începe sa se încrețească treptat și frumos , niște bucle lejere și unforme .

Zulufița Shop

Sper sa va fie de ajutor recomandarea mea . Fiți cu ochii pe pagina mea de Instagram pentru alte produse pe care le testez . Voi ce produse folosiți pentru par? Va pup !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s